Sportvarumärket aim’n lanserar shapekollektion

Halmstad, Sweden - March 24th, 2024

Svenska sportmodemärket AIM'N lanserar sin nya träningskollektion: Shape Seamless. Kollektionen inkluderar ett par ultraskulpterande tights, som i samband med lanseringen bars av Jennifer Lopez i ett samarbete på sociala medier igår.

De ultraskulpterande tightsen är en del av en helt ny kollektion träningskläder. Plaggen är tillverkade av ett sömlöst tyg där tightsen och shortsen har osynliga scrunchdetaljer för att uppnå en skulpterande effekt som skapar den ultimata, smickrande passformen – oavsett kroppsform.

"Vårt mål är att inspirera och motivera kvinnor världen över att tro på sig själva och sina drömmar. Ingen dröm är för stor, man måste bara tro på sig själv och aldrig ge upp. Vi är så stolta över vårt samarbete med Jennifer Lopez, det är verkligen en dröm som går i uppfyllelse,” säger Tekla Acs, grundare och creative director på aim’n.


 

– Vi skapade Shape Collection då vi fått stor efterfrågan på scrunch tights av vårt community. Eftersom målet sedan start har varit att få alla kvinnor att känna sig bekväma, snygga & självsäkra så är vi väldigt glada att äntligen kunna lansera vår egen version som vi kallar ”Scandinavian way of scrunch”. Minimalistisk design med en innovativ scrunch som ger en konturförstärkande effekt som smickrar och hyllar den egna figuren. Säger AIM'Ns grundare och creative director Tekla Acs

I samband med lanseringen av Shape Seamless Collection teamade AIM’N upp med ingen mindre än Jennifer Lopez för ett samarbete på Instagram, där hon visade upp de nya plaggen för sina 254 miljoner följare.

AIM'N grundades 2013 av Tekla Acs och Helen Van för att inspirera kvinnor till att tro på sig själva och leva ett aktivt liv i kläder som de älskar likväl som stärker självkänslan. Idag är AIM’N ett globalt varumärke med produkter som säljs i över 160 länder.

Shape Seamless Collection är nu tillgänglig på samtliga marknader via AIM’Ns e-handel (aimn.com). Mer information finns här: https://www.aimn.se/collections/24-03-24