aim’n öppnar ny konceptbutik i Oslo

Företaget fortsätter sin fysiska expansion

Det svenska träningsmärket aim’n fortsätter sin fysiska expansion med en ny permanent butik på Nedre Slottsgate i Oslo. Butiken, som väntas öppna i oktober 2024, blir företagets första konceptbutik i Norge och företagets femte butik globalt.

- Vi tror på att finnas där våra kunder finns, och vi är väldigt stolta över att äntligen öppna en permanent butik i Oslo. Nedre Slottsgate är en inspirerande miljö med ett attraktivt läge som passar vårt varumärke perfekt. Vi längtar efter att välkomna våra kunder hit och fortsätta att inspirera till en aktiv livsstil både fysiskt som digitalt, säger Tekla Acs, medgrundare och creative director på aim’n.

Den nya butiken i Oslo ligger vid Stortorvet 7 på Nedre Slottsgate 26, ett stenkast från Karl Johans gate. Butikslokalen är fördelad på två plan på ca 300 kvm. aim’n tar över lokalen 1 augusti och planerar att öppna dörrarna i början av oktober 2024.

KLP Eiendom är ett av Nordens största fastighetsbolag och förvärvade Stortorvet 7 under 2024. Fastighetschefen Carl Christian Petersen är glad över öppningen av aim’n-butiken.


- Stortorvet 7 är en välkänd adress i Oslo med mycket historia. aim’n har ett spännande koncept som passar området perfekt och är jag säker på att den nya konceptbutiken kommer att lyfta utbudet ytterligare, säger Carl Christian Petersen.

aim’n är ett svenskt varumärke som grundades 2013 av barndomsvännerna Tekla Acs och Helen Van med målet att inspirera kvinnor världen över till en aktiv livsstil. Med ett starkt fokus på innovativa och multifunktionella plagg som kombinerar mode och funktion har aim’n blivit marknadsledande inom träningsbranschen med kunder i över 150 länder. Företaget har även fysiska butiker i Halmstad, Stockholm, Göteborg samt Mount Maunganui, Nya Zeeland.

För mer information, vänligen kontakta press@aimn.com.