EMBRACE YOURSELF

I vår senaste kampanj - Embrace collection  - sätter vi fokus på hur viktigt det är att uppskatta sig själv och ta hand om sig själv med egenvård och vardagslyx. För oss är egenvård att ta hand om sin kropp, sitt sinne och sin själ så du kan vara ditt bästa jag. Med allt som händer i världen känner vi att det viktigaste är att du gör saker som gör att du mår bra på både insidan och utsidan. Vi frågade våra grundare Tekla & Helen om tips på dem skämmer bort sig själva i deras liv.

TEKLA'S TIPS

PLANERA IN EN DEJT MED DIG SJÄLV - Ta din tid att skämma bort dig själv och gör saker som gör att du mår bra. Planera en "dejt" med dig själv, planera in egentid i din kalender och välj aktiviteterna som du vet att du älskar. Ät din favoritmat, ta ett bad, gör hemmaspa med hårinpackning och ansiktsmask, skäm bort dig själv med saker du tror du inte har tid för. Planera in saker som du kan längta efter och bli fylld av energi och fjärilar i magen tills det är dags. Detta är också en sak jag älskar att göra tillsammans med min sambo och vi båda blir fyllda av glädje när vi planerat vart vi ska äta och vad vi ska göra tillsammans under vår dejt. 

MOVE YOUR BODY - Varje fysisk aktivitet gör mig gott för själen. Gör youtube yoga eller träning, eller om det finns möjlighet träna med en kompis, gå en promenad, kitesurfa, spela tennis eller någon annan aktivitet som ger dig endorfiner. Det är alltid extra svårt att pusha sig själv när man känner sig låg, dessa dagarna är det du behöver det som mest, känslan och humöret efteråt är magiskt. 

SÄTT PÅ DIN FAVORIT SPELLISTA - Om du har massvis att göra och du känner att du inte har tid med din egentid. Sätt på din favorit spellista, skaka loss och sjung med i låten oavsett vad du gör just då. Städa, laga mat, fixar med tvätten blir så mycket roligare när du lyssnar på din favoritmusik. 

HELEN'S TIPS

MORGON RUTIN - För mig är min morgonrutin väldigt viktig eftersom denna tiden är tiden där jag kan fokusera på mig själv och gå in i mitt rätta mindset. Mina morgnar brukar oftast starta 5:00 ( ibland senare om min kropp behöver mer sömn). Jag börjar alltid med ett glas vatten och efter det 20 minuter meditation där jag går igenom vad jag är tacksam för, skapar en bild av min drömdag. Vissa dagar skriver jag även ner mina tankar. Efter min mediation brukar jag göra någon sorts träning med en podcast i mina öron eller en härlig stretch! Ta tid att boosta mig själv varje dag gör att min dag blir positivare och lättare! :)

RELAX YOUR MIND - Den fantastisk känslan med ny energi efter att ha gjort något avkopplande! Koppla av och kom ifrån alla dina måsten ett tag. Ta ett långt bad, gör lite yoga, ta en skärmfri dag och fokusera på nuet eller någon annan mindfulnessaktivitet som fungerar för dig. Det jag tycker är väldigt avslappnande är att sticka och måla, det hjälper mig att slappna av, jag jobbar med mina händer och skapar någonting samtidigt.

SKRIV ETT KÄRLEKSBREV TILL DIG SJÄLV - Peppa dig själv vem du är med positiv pepp till dig själv. Skriv ett kärleksbrev med alla bra saker om dig själv som du kan öppna och läsa när du känner att du behöver lite mer pepp och boost. Ta tag i en penna och ett papper och sätt dig på en skön plats, din favoritplats. Börja tänka på vad du älskar med dig själv, vad är det som gör att du är stolt över dig själv? Vad är det som gör att du börjar le? Vad är det för bra saker dina vänner säger om dig? Bli ditt egna största fan och låt inga osäkra tankar dra ned dig. Du är fantastisk och vacker precis som du är <3.  (Va din allra största supporter och låt inga dåliga tankar dra ned dig)