Självacceptans av Matilda

Vår Embrace Collection är en lyxig lounge/sport kollektion där vi fokuserar på det viktiga att skämma bort sig själv. Oavsett om du åker iväg eller kopplar av hemma, denna kollektionen har skapats för att uppmuntra dig att ibland ta en timeout och att älska och trivas med dig själv i nuet. Du är tillräcklig och var nöjd med vem du är! 

Vi är så stolta över samarbetet med Matilda Djerf i denna kollektionen. Matilda delar sin resa med självacceptans och hur man älskar sig själv. Detta inspirerar oss och hoppas det ska inspirera andra till att applicera det i våra egna liv. 

"Jag vaknade inte bara upp och helt plötsligt uppskattade mig själv. Jag skulle mer säga, en dag, lovade jag mig själv att vara snällare mot mig själv. Jag lovade mig själv att prata till mig själv utan hat och negativitet. Jag lovade mig själv att engagera mig i självacceptans. Ett löfte som skulle bli ett utav det tuffaste, ärligaste, sårbaraste och även givande beslutet. 

Ändra fokuset från hur min kropp ser ut, till hur min kropp mår och hur jag mår, det har blivit en stor förändring för mig. Verkligen blivit mer uppmärksam hur jag mår och tillåter mig själv att känna efter. 

För det är jag, hur jag mår. Min kropp är mitt hem. Det ska vara min trygghet. Och för så många år har det inte varit det. Nu  ser jag till att applåderar för min kropp, för alla dessa saker, som jag tidigare skulle ta föregivet. Jag applåderar varje dag för min kropp för att den tar sig upp från sägnen varje dag, för att den tillåter mig att krama min familj, för att den gör det möjligt för mig att gå promenader i naturen, där jag känner att jag kan andas bättre och lättare. 

Min kropp gör inte endast att jag har möjlighet att springa, gå, hoppa. Tack vare min kropp kan jag visa kärlek för alla människorna i mitt liv. Jag kan skratta så att min mage gör ont. Jag torkar bort tårarna när jag känner att allt är lite för jobbigt och tungt. Och jag kan också torka bort tårarna, när det är tårar av glädje, lättnad, eller bara för att allt är ibland så vackert för att jag ibland ska förstå. 

Min kropp är mitt hem. Och ett hem kräver kärlek, tålamod och vård. Så detta är en anteckning till mig själv och alla andra som behöver det. 

Du är tillräcklig. Du är levande. Du är behövd. Du är värdefull. Och jag är stolt över dig. Även fast vissa dagar är svåra, vaknade du. Du andas, du lever, och känner. Du förändras, utvecklas, och växer. Alltid röra sig framåt. Även fast det inte alltid känns som det. Jag är stolt över dig för att du är du och stolt över dig själv. Du är i denna relationen för livet. Och det är dags att skämma bort sig själv och älska sig själv. "