Banan protein pannkakor

Vi påminner oss om att uppmuntra sig själv och att ta hand om sig själv och hitta tid att fylla på sin egen kopp och investera i sig själv. Ett av våra favorit sätt är självkärlek och egenvård, rensa ditt schema en morgon i veckan och fokusera på dig själv. Vakna upp, sätt på din favoritlåt, klä dig i dina favoritkläder och laga en utsökt frukost att njuta av.

Våra mjuka perfekta banan protein pannkakor är en perfekt start att starta morgonen på. 

INGREDIENSER till bananpannkakorna:
1/2 dl havregryn 
1/2 banan 
1 skopa proteinpulver 
1 ägg
4 msk grekisk yoghurt
1 tsk bakpulver
1/2 tsk kanel

INGREDIENSER till sås: 
1/2 banan
1tsk jordnötssmör
2 msk grekisk yoghurt

Vegansk alternativ: 
Byt ut äggen och mixar istället 1 msk linmjöl med 2 msk vatten. Byt ut den grekiska yoghurten mot kokos yoghurt och använd växtbaserad protein pulver.

Tillvägagångssätt
Lägg i alla ingredienser för pannkakorna i en mixer. Mixa tills det blir mjukt och flytande. Lägg det i kylen i 20 minuter. ( Detta måste man inte göra men det gör att pannkakorna blir fluffigare )

Värm upp en stekpanna med en olja och klicka ut små runda cirklar med pannkakssmeten. När små bubblor börjar bildas vänder du på dem och fortsätter steka dem tills de är gyllenbruna på båda sidor. Stapla dem ovanpå varandra för att skapa en fin pannkakshög.

Medan pannkakorna steks, börja gör såsen. Lägg alla ingredienser i mixern och mixa tills det blir en sås. Det kan vara så att du behöver tillägga en skvätt mjölk, beroende på hur tjock du vill ha såsen. När såsen är klar, häll över såsen på pannkakorna och njut!