aim’n öppnar ny concept store i Stockholm

Företaget fortsätter sin fysiska expansion

Det svenska träningsmärket aim’n sportswear fortsätter sin fysiska expansion med en ny permanent butik på Kungsgatan 4 i Stockholm, efter höstens succé med en pop-up butik i Bibliotekstan. Butiken, som öppnar den 3e mars 2023, blir den tredje aim’n concept store i Sverige och den första permanenta aim’n-butiken i Stockholm.

- Vi är jätteglada över att äntligen öppna en permanent butik i Stockholm, efter att länge ha letat efter den perfekta lokalen för oss i området. Kungsgatan är ett attraktivt läge som passar vårt varumärke perfekt, och med butiken förstärker vi vår närvaro i huvudstaden för att kunna erbjuda ett inspirerande utbud fysiskt såväl som digitalt. Vi längtar efter att välkomna våra kunder hit, säger Tekla Acs, co-founder och creative director på aim’n

 
- Vi är mycket glada över att aim’n väljer en av Hufvudstadens fastigheter på Kungsgatan för sin nya flaggskeppsetablering i Stockholm. Den nya konceptbutiken komplimenterar befintligt utbud väl och bidrar till att stärka Kungsgatan som affärsgata och levande mötesplats mitt i city, säger Emanuel Westin, chef affärsutveckling butik, Hufvudstaden. 
 
Den nya butiken på ca 150 kvm öppnar den 3e mars 2023. Butiken invigs med happenings, öppningserbjudanden samt exklusiv förhandsshopping av företagets kommande kollektion. I slutet av mars öppnas även en ny aim’n concept store på Östra Hamngatan 35 i Göteborg.