Leverans & Retur

 Leveranser

- Vårt mål är att inspirera och motivera dig till en aktiv livsstil. Därför vill vi alltid erbjuda våra kunder en snabb leveransmöjlighet över hela världen, Våra hemsidor är unikt utformade efter olika valutor.  Se därför alltid till att du står i SEK när du beställer inom Sverige.

- Din beställning kommer att levereras till adressen som anges när du lägger beställningen.

- Dubbelkolla alltid att du anger rätt adress. Om du har råkat ange en felaktig adress, vänligen kontakta oss på hello@aimn.com.så snart som möjligt. Om ditt paket skickats från oss går inte adressändring göras. 

- Vänligen kontrollera alltid innehållet i ditt paket när det anländer. Skulle det saknas något är det ditt ansvar att meddela kundtjänst inom 24 h efter mottagen leverans. 

- Finns det skador på ditt paket eller om du misstänker att någon öppnat emballaget, ska du dokumentera detta noga och höra av dig till oss eller till Postnord/Budbee för reklamation. Ange också om något av innehållet saknas. 

- Leveransen skickas normalt 2-4 arbetsdagar inom Sverige (med undantag för reor och stora kampanjer och releaser).

 

- Om ett paket inte hämtas ut och går i retur till oss tar vi ut returfraktavgiften för detta, 49 kr. 

Postnord: 

Postnord levererar till hela Sverige. I första hand skickar vi med Varubrev klass 1 vilket innebär att paketet kommer lämnas i din brevlåda, eller vid din dörr/hängades på handtaget. Du kan alltid följa ditt paket genom den sändelse länk vi skickar ut när det lämnar oss.


Budbee: 

Klimatkompenserad leverans med bud hem till dig. Budbee erbjuder möjligheten att följa bilen i realtid för en mer exakt leveranstid. Om du begärt att paketet lämnas utanför din dörr är du själv ansvarig från och med att chauffören lämnat leveransen. Mer information om tjänsten hittar du här: www.budbee.com

  • Leverans 2-4 dagar (fullt spårbar)
  • Hemleverans med bud. Du följer din leverans med hjälp av Budbee app.
  • Budbee box möjligt. Välj den box som passar. OBS, viktigt att dubbelkolla telefonnummer då sms med upphämtningskod skickas med sms.  
  • Levereras till angiven adress på vald tid
  • Hör alltid av dig till hello@aimn.com om du vill ändra en adress. Om paket inte distribuerats kan en möjlig ändring göras utan avgift.
  • Vid ett icke-uthämtat paket kommer du debiteras returfrakt på 49 kr


Returer 

Vi erbjuder i dagsläget inte fria returer. 

Även om du fått varan levererad med Budbee är det Postnords retursedel som är giltig 

En returvara ska alltid skickas tillbaka med sin etikett, vikas tillbaka i sin lilla påse och självklart vara i ett oanvänt skick utan sminkfläckar. Upptäcks fläckar på plagget vid leverans ska man höra av sig till vår kundtjänst om detta omgående.

Vi har 30 dagars returpolicy med full returrätt, beräknat från ditt orderdatum. 

Vi siktar på att bli mer miljömedvetna och ta fler miljösnälla val. Var noga med att tänka igenom sitt köp, både innan och efter.  

Returer hos oss är supersmidiga. För att göra en komplett och godkänd retur, följ anvisningarna:

- Använd länken i din orderbekräftelse eller gå in på https://www.aimn.se/pages/register-return

- Logga in med ordernummer och mail

- Markera den eller de produkter du vill returnera

- Välj orsakskod

- Obs, kontrollera noggrant att detta stämmer med det som du lägger i din påse.

I sista skedet kommer dyker en QR - kod upp, denna är kopplad till din order och skrivs ut på ditt lokala ombud. Visa upp din kod och en retursedel skapas och fäst på ditt paket.

- Returfrakten kostar 49 kr och kommer debiteras från din ursprungsfaktura.

 Vi har en behandlingstid på upp till 14 arbetsdagar på returer – när vi mottagit dina varor får en du bekräftelse på din mail.

Vi återbetalar inte originalfrakten om du returnerar en vara. 

Har du betalat ordern med presentkort, kommer också detta i första hand bli återbetalat när du gör retur. Övrig summa korrigerat mot bankkort eller faktura. Du använder samma kod igen. 


Tänk på att om du valt Klarna faktura kommer denna antingen justeras eller återbetalas. Betalar du med bankkort kan det dröja ett par bankdagar innan du får tillbaka dina pengar. 

Om vi saknar en produkt från din retur kommer vi i första hand ta kontakt och kontrollera anledningen till detta. Vi är inte skyldiga att återbetala en produkt som inte finns med om kunden inte hört av sig om detta tidigare, se villkor ovan om att kontrollera sitt innehåll inom 24 h. 

Om den returnerade produkten / produkterna är smutsiga (smink etc) eller skadade, krediterar vi kunden 30 % på produktens värde.

Vill du byta till ny storlek? Välj orakskod För liten eller För stor och nya storleksalternativ dyker upp. När du skickat tillbaka paketet kommer vi hantera ditt byte och registrera en ny order som vi skickar ut till dig. Du behåller samma faktura och betalar samma pris på nya produkter. OM vi inte kan göra bytet pga en slutsåld vara kommer du istället få en återbetalning. 

Vill du byta till en annan produkt? Då får du returnera det plagg du inte vill behålla och skicka tillbaka, returfrakt tillkommer som vanligt. Lägg sedan en ny order på det du vill beställa istället. Om den nya ordern inte blir fraktfri kan du maila hello@aimn.com för hjälp.

Vi reserverar oss för att storlekar säljer slut vid rea-perioder eller stora kampanjer. Vi kan då inte garantera att man behåller sin rabatt om man lägger ny order. 

Reklamation

Om du vill göra en reklamation gå in på

https://www.aimn.se/pages/register-returns

och ange ditt ordernummer samt din mailadress. Välj sedan vilken produkt du behöver reklamera genom att aktivera knappen “reklamation”. Där behöver du bifoga tydliga bilder på “felet” och sedan invänta svar från vår kundtjänst. 

Om reklamationen godkänns så står vi för returkostnaden. Vid kontakt kommer vi överens om vilken lösning som passar kunden. Vi vill alltid hitta kreativa lösningar för att göra kunden så nöjd som möjligt.

 

Har du fler frågor?

Om du behöver hjälp, var god kontakta vår kundtjänst på hello@aimn.com eller genom vår kundservice-FAQ-sektion. Vi kommer att svara på din förfrågan inom 48 timmar från Måndag till Fredag.