Become A Boss Babe Of Your Own Life

BOSS BABE
noun [ba:s beib]
A woman in charge of her own life who inspires others by always being true to herself.
I vår kollektion BOSS BABE, vill vi dela med oss av några sätt som har hjälpt oss att följa våra drömmar och vara boss babes i vårt eget liv!
HOW TO BECOME A BOSS BABE OF YOUR OWN LIFE
Listen to your heart and let it guide you.
Be proud of yourself and go your own way in life.
Be responsible for your thoughts and actions.
Find that inner confidence and never give up.
Be inspired and inspire others around you to be a boss babe.
Kloka ord från våra medgrundare, HELEN OCH TEKLA
TEKLA
Din favorit quote 
"Focus on the good and the good gets better."

Vad är du stolt över med dig själv?
Försöker leta efter solsken i allt.

Hur fortsätter du att vara en boss babe och håller dig positiv när det blir jobbigt?
Jag påminner mig själv om alla saker i livet som jag är tacksam för, detta håller mitt tänkande positivt. När jag har ett tungt hjärta, skapar jag tid för mig själv, bokar en me-date i kalendern och planerar en aktivitet som gör mig glad. Jag älskar att planera vad jag ska äta och i princip skämma bort mig själv.
Vad önskar du att du kunde berätta till ditt yngre jag?
Skadade människor skadar andra människor, de som försöker få ner dig är de som mår dåligt av sig själva. Så låt inte någon förstöra din gnista, fortsätt le och lysa, för lycka och vänliga ord smittar och lyfter andra mer än du tror.
HELEN
 
Din favorit quote 
"Find what makes you smile and do more of that!"
Vad är något du är stolt över med dig själv?
Möjligheten att lyssna på mitt hjärta och intuition och låta den styra mig.

Hur fortsätter du att vara en chef babe och håller dig positiv när det blir jobbigt?
Genom att vara i nuet, ha egentid och göra saker som får mig att må bra inifrån och ut, som mediation och tid i naturen. Detta ger mig tacksamhet varje dag håller mig verkligen närvarande och målmedveten!

Vad önskar du att du kunde berätta för ditt yngre jag?
Var trogen mot den du är och gå din egen väg, för det är den enda vägen. Oroa dig inte för att behaga andra människor eller leva efter någon annans regler. Vi har alla ett val att skapa våra drömmars liv, att vara vårt naturliga jag och att känna oss levande, så ta inte med det. <3