2021 Dream & Goal Visualisation

Målet är att inspirera och motivera kvinnor över hela världen att verkligen tro på sig själva och deras drömmars kraft. Vi vill uppmuntra dig att reflektera över året som har gått, men ännu viktigare att fokusera på det du vill ha för det kommande året.

Låt oss börja fylla våra egna koppar och ta hand om oss själva först. Låt oss börja sätta våra mål och drömmar först och vidta åtgärder för att uppnå dem. Ett lyckligt liv kommer från att identifiera dina drömmar, vidta åtgärder och skapa det liv du vill ha.

För att komma igång med det nya året och anpassa vårt fokus, skulle vi älska att du skulle följa med oss ​​på en kort visualisering med fokus på framtiden framför oss och vad som verkligen är möjligt.

"Om vi ​​kunde be dig att hitta ett lugnt utrymme i några minuter, ett utrymme utan störningar. Vi skulle älska det om du kunde stänga ögonen, bara om det ger genklang för dig och känns bekvämt. Vi ska ta tre djupa andetag, låta allt idag komma ut och släppas. In genom näsan och ut genom munnen. En, två, tre.

Nu med slutna ögon vill vi att du föreställer dig att det är slutet av 2021. Och du har uppnått alla de mål du satte upp för att uppnå i år. Tänk vad du känner ... Är du stolt? Självsäker? Känner det verkligen ... Var känner du det? Är det i ditt hjärta? Har du kanske frossa? Hur ser det ut när du tittar i spegeln? Hur är tankarna i ditt huvud nu?

Reflektera över de nya relationer du har skapat, med dig själv, med din kropp, med dina nära och kära. Hur mycket längre mot dina mål du är. Och hur mycket starkare du är. På varje sätt.

Andas in och ut genom munnen.

Vi vill att du ska visualisera, du ser dig i spegeln om ett år ... Du är helt BÄST och du strålar inifrån och ut. Du känner dig som bäst själv, du kan se på färgen i dina ögon hur frisk du är just nu. Och de enda tankarna som går genom ditt huvud är positiva bemyndigande tankar. Och du knäcker ett fräckt leende, bara för att du är så sjukt stolt över dig själv.

Andas in och ut genom munnen.

Släpp alla självtvivel och begränsande tro, du är just nu och uppnår allt du vill uppnå. Du är precis där du behöver vara ...

Du kan fladdra med ögonen, med denna nya vetskap om att du kan göra det! Du kan också göra vad du vill. Oavsett hur stora eller små dina mål är, kan du göra det. "

Håll denna tro hela året. När utmaningar dyker upp, vet inuti att du är tillräckligt, det är möjligt och du kan göra det! Vi tror på er älsklingar! Gå nu ut och nå dina mål och uppnå det liv du alltid har drömt om.

Massor av kärlek från aim'n