Betalning

BETALNINGSMETODER

- Klarna Pay Later
- Klarna Pay Now
- Visa
- Shoppay
- Paypal
- Mastercard
- Maestro

RABATTKODER & KAMPANJER

Alla kampanjer med nedsatt pris är tidsbegränsade. Flera erbjudanden kan normalt sett inte kombineras. En rabattkod eller kupong är endast giltig en gång per kund och inköp. Vid uppenbart missbruk av erbjudanden, såsom kuponger och kampanjkoder, förbehåller vi oss rätten att avbryta den aktuella ordern. Kampanjer och rabattkoder gäller endast för nya beställningar och kan inte tillämpas retroaktivt.

Dream club poäng och rabattkod kan inte heller kombineras. 

PRESENTKORT

Våra presentkort finns att köpa under kategorin Accessoarer. Presentkortet är giltigt i 1 år från inköpsdatum och du kan välja valör från 250 kr upp till 2000 kr. Om du returnerar ett plagg som är köpt med ett presentkort kan du inte få pengar tillbaka utan ett nytt presentkort. 

PRISER

Priserna i webbutiken är aktuella priser och kan ändras när som helst. aim'n är inte bunden av prisindikationer i webshopen som köparen rimligen eller uppenbarligen måste förstå är felaktiga och som till exempel har uppstått på grund av tekniska problem i webbplattformen eller priserna som har manipulerats av kunden. Priserna är inklusive lokal moms och betalas i den valuta som anges i webbshoppen.