Reviews

★★★★★

Skönaste träningstightsen! Sitter otroligt bra på kroppen. Bekväma och snygga. Fungerar till alla tillfällen. Ej genomskinliga. Måste köpa i andra färger!

Frida Å
★★★★★

Jag har så många tights och dessa är mina absoluta favoriter. Kvaliteten är fantastisk, man känner sig bekväm hela dagen och de sitter uppe under träningen. Längden är perfekt och de är squat-proof - helt perfekta tights!

Natasha M
★★★★★

WOW! Finns inga skönare tights, kan säga att jag lever i dem. Passar lika bra som myskläder som till vardags som till att träna i. Sitter verkligen på plats och perfekt höga i midjan..

My B
★★★★★

Älskar den ribbade strukturen och materialet! Tjockleken på tightsen gör att de håller in på rätt ställen, och man känner aldrig sig begränsad. Så bekväma. Midjan sitter bra och rör sig inte när man tränar.

Sarah D
★★★★★

De absolut skönaste tightsen jag äger! Passformen är helt perfekt, de sitter som de ska oavsett vad för aktivitet man gör.

Emira T

Hållbarhet

The aim'n story

FAQ

Ribbed Seamless Tights har vårt kännetecknande ribbade tyg, vår originaldesign som startade den ribbade trenden inom träningsbranschen. Det stretchiga och mjuka materialet med lätt kompression gör dem idealiska för både träning och chill. Medan Luxe Seamless tights också är gjorda av ett seamlesstyg har Luxe en annan struktur, en något "styvare" känsla och är lite mer komprimerande än Ribbed Seamless, vilket ger en skulpterande effekt.

Squatproof eller squatsäkra tights gör att du kan sitta på huk, göra utfallssteg, knäböj och liknande rörelser utan att avslöja något under. För optimal täckning rekommenderar vi att du väljer tights från vårt Core-sortiment, designade av ett högpresterande tyg som är tjockare, har täta trådar och har lätt kompression. Våra mönstrade Core-tights i återvunnet material har samma struktur och upplevs också som väldigt täckande. Tänk på att desto ljusare färg tightsen har, desto mindre täckande känns de.

Vi rekommenderar våra fina Invisible Thongs som kommer att blir din bästa vän under ljusare tights.

aim’n tights är designade för ett brett utbud av aktiviteter, från yoga och pilates till högintensiva träningspass och löpning. Här är våra favorittights för olika användningsområden!

Gym: Core Tights, Motion Seamless, Ribbed Seamless, Luxe Seamless, Limitless Seamless.

Löpning: Aim High Tights, Essential Tights, Reflective Shaping Tights eller någon av våra tights från vårt Core -sortiment.

Yoga/Pilates: Ribbad Seamless, Luxe Seamless, Limitless Seamless, Shimmer Tights.

Athleisure: Ribbed Seamless, Luxe Seamless

När man väljer storlek rekommenderar vi att man utgå från sin unika kroppsform. Med en supersmal midja måste man kanske välja den mindre storleken med risk för att få en lite trängre känsla på höften eller tvärtom. Men generellt sett rekommenderar vi alltid att man väljer den mindre storleken om man väljer mellan två. Vissa av våra tights kan vara stora eller små i storleken. Denna information hittar du i produkttexten som hjälper dig att hitta bästa storleken för dig. Våra elastiska tyger gör också att man ofta känner att man kan använda två storlekar utan problem.

För vägledning angående storlek och hur man mäter, besök vår Size Guide här

Självklart! Våra gravidtights har gott om plats för din växande mage. aim’ns gravidtights är skapade i en supermjuk och stretchigt som är perfekta för träning och yoga. Tightsen har ett bekvämt högt midjeband som täcker din mage - ett perfekt komplement till din gravidgarderob. Se vårt utbud av Gravidtights här

Absolut. Kolla in vår Mini collection.

Följ dessa enkla tips för att hålla dina aim'n plagg i form och trycken på plats! Tvätta i 30 grader. Använd inte sköljmedel, det försvagar kompressionen & elasticiteten i tyget. Använd gärna en tvättpåse för att skydda dina kläder från plagg med vassa detaljer eller kardborreband. Hängtorka plaggen, men inte i direkt solljus.

aim’n tights finns i flera olika längder. Våra Ribbed Seamless tights finns i full längd, 7/8 längd, bikershorts och midi bikershorts.Vår fyrvägsstretch på tyget funkar på alla håll och därför kan tyget både sträckas ut på längd och bredd och vi lovar dig att längden inte ska vara ett problem, varken för den som har långa eller korta ben.

Om du tycker våra tights ser långa ut har vi ett knep hur du ska trä på dem för att kunna justera längden bra. Sätt på dig dina aimn’s som du sätter på ett par strumpbyxor, dra tightsen över tårna och foten, sedan genom hela hälen. Efter det kan du successivt trä tightsen uppåt i en serie av mjuka rörelser över vad, knä och lår. På så sätt håller tightsen sin form och blir inte för långa, de gör också att du får kompressionen ovanpå rätt muskler. Väldigt smart!

Vi vill alltid erbjuda ett brett utbud av färger, och samma färg finns i olika modeller och strukturer. Dubbelkolla gärna så produktnamnet stämmer om du vill ha ett matchande set. Våra designers vill göra kollektioner lätta att matcha med varandra och det finns inga rätt och fel. Vi älskar när man matchar och mixar efter egen smak och vad man trivs bäst i!

Bakom våra tights ligger vår långa erfarenhet och kunskap om allt som de flesta kvinnor önskar och vill ha av sina träningskläder. Vårt designteam har tänkt på följande, så att du kan fokusera på att göra de aktiviteter du älskar — med full rörelsefrihet!

SECOND-SKIN KÄNSLA - Så sköna att du aldrig vill ta av dig dem! Vi jobbar med supermjuka material som formar dig på alla rätt ställen och som känns stödjande utan att begränsa dina rörelser.

SQUAT PROOF - Många av våra tights är helt squat-säkra, vilket gör att du kan sitta på huk, göra utfall och knäböj utan att avslöja något undertill.

SNABBTORKANDE - Håll dig sval och bekväm under dina träningspass! Våra material är snabbtorkande, vilket innebär maximal komfort för dig.

FUKTTRANSPORTERANDE - Fukttransporterande material tar bort svetten från huden för att hålla dig sval och torr och minimerar synliga svettfläckar.

HÖG MIDJA – aim’n tights har en smickrande hög midja som stödjer din kropp, sitter där de ska och håller allt på plats – även under dina svettigaste träningspass.

FYRVÄGSSTRETCH - För ultimat rörelsefrihet. Detta gör att tyget sträcker sig och återställer sig både på bredden och på längden och följer din kropp i varje rörelse. Stretcha och rör dig så mycket du vill, utan att tyget slits ut.