happy pants

Våra tights (eller HAPPY PANTS som vi kallar dem) är utformade för att du ska känna dig lycklig och ge dig extra självförtroende när du gör de aktiviteter du älskar. Vårt mål är att erbjuda bästa kvalitet och passform, senaste stil och trendig design! Vi har satt ihop den ultimata sizeguiden för att hjälpa dig hitta det perfekta paret att sikta högt och drömma stort i!

VÅRA MATERIAL

Vi jobbar främst med två sorters material på våra tights, vårt klassiska core-tyg och ett seamless tyg.

HITTA DINA PERFEKTA TIGHTS

Vi har många olika modeller att välja mellan, både långa, korta, färgglada, mönstrade och svarta. Vi har något som passar alla och alla former.

Hitta din storlek

När du hittar rätt tights med rätt passform och rätt storlek känner du dig bekväm och ditt självförtroende och motivation når nästa nivå. Vår storleksguide ska vara ett verktyg för dig. Fundera på vilken typ av aktivitet du utövar och vilken funktion dina nya drömtights ska uppfylla. Nedan hittar du våra olika modeller med dess nyckelfunktioner och lite storlekstips! Förutom de rekommendationer vi nämner är ett tips att läsa våra unika recensioner och omdömen på respektive produkt. Detta är ofta ett bra hjälpmedel för att få tips och smakråd!

Banner

CORE (73/27)

Vårt klassiska tyg som gör att våra kunder känner sig underbara, starka och stolta varje dag. Med blandningen 73% Polyester / 27% Spandex har vi skapat ett stretchigt material som inte töjer sig utan anpassar sig väl till varje unik kropp. Det skapar en unik känsla av kompression och när du hittat din perfekta storlek vill du aldrig ha på dig något annat. Det är ett flexibelt tyg och går att sträckas ut både på längd och bredd. Benlängden går att anpassa beroende på hur du sätter på dig tightsen och alla kvinnor i vår tribe kan bära våra klassiker oberoende på längd. Vår highwast midja skapar en extra komfort över magen och även detta tyg är flexibelt, följsamt och mjukt - samtidigt som det behåller en komprimerande känsla! Finns såklart i många härliga färger, mönster och längder!
Banner

CORE (73/27) STRIPE

Vi rekommenderar att välja en storlek större om du väljer vår´Stripe-design, då denna style är tryckt på ett vitt material för att skapa vår signaturlogga. Detta kan skapa en 'fade out' effekt när de stretchas. Tips från aim'n crew: om du valt rätt storlek men ändå upplever att mönstret suddas ut på vissa ställen, testa att dra mer material mot dessa områden för att jämna ut mönstret.
Banner

RIBBED SEAMLESS

Vårt seamless tyg gör att du kan träna med otrolig komfort. Den flexibilitet du får av vårt seamless tyg gör dem ultimata för ex yoga, stretching, promenader och gym. Det har en god andningsförmåga men kan upplevas som lite mer varma än vårt core-tyg. På grund av den virkade looken ett par seamless tights får kan de också upplevas som lite mindre täckande än vårt core-tyg. Precis som alltid är mer ljusa färger mer see-through än exempelvis svarta tights. Eftersom tyget upplevs mindre sportigt och mer casual är det ett must-have och ett fantastiskt komplett i din träningsgarderob. Vi älskar hur kvinnor gång på gång lyckas matcha och kombinera våra seamless produkter så looksen kan bli både “street” och casual/cosy! Vi älskar den kontrasten och det inspirerar oss massor! När du väljer storlek i våra seamless-tights rekommenderar vi dig att välja den mindre om du väljer mellan två. Tyget töjs ut vid användning men eftersom materialblandningen påminner om bomull drar det också ihop sig igen vid tvätt. Tänk dock på att om storleken är på gränsen för liten sträcks också tyget ut mer och pga virkningen kan detta göra tightsen mer seethrough.
Banner

statement

Samma blandning som i vårt seamless tyg vilket skapar en otroligt mjuk och följsam upplevelse med en mer komprimerade hög midja. Statement har flera strukturer som skapar en sportig, dekorativ look. Här har du både ribbat och slät struktur mixat med funktionella lasrade hål som gör att tyget andas väl. Med tanke på sina håligheter rekommenderas tightsen inte för all typ av aktivitet. Den unika strukturen och de dekorativa hålen i tyget gör att exempelvis skivstänger och vikter kan slita på tyget och riskera att fastna i hålen. Normala i storlek och rekommenderas att välja den mindre om man brukar välja mellan två.
Banner

elevate

Samma blandning som i vårt seamless tyg men med en lite täckande känsla i strukturen. Ett lite hårdare tyg eftersom det saknar elastan och i och med detta blir inte flexibiliteten lika stor. Om du väljer mellan två storlekar, rekommenderar vi dig att välja den större.
Banner

ESSENTIAL

Vårt core-tyg men med fler unika och funktionella detaljer. Essential finns också i flera längder, både fullängd men också i den praktiska ¾ dels längd. Essential har en funktionell sido-ficka och reflexstripes. Normala i storlek.
Banner

Boost

Samma blandning som i vårt seamless tyg och skapar en otroligt mjuk och följsam upplevelse med en mer komprimerade hög midja. Påminner om Statement i sin känsla, struktur och utseende men Boost har fler håligheter i tyget. Den unika strukturen och de dekorativa hålen i tyget gör att exempelvis skivstänger och vikter kan slita på tyget och riskera att fastna i hålen. Normala i storlek men välj den mindre om man väljer mellan två.
Banner

Recycle fabric

Vi är så stolta över vårt första återvunna tyg. Det bästa med dessa tights är att de är tillverkade av ett återvunnet material från PET plastflaskor, yaay! Känslan är densamma som i vårt Core tyg och har en härlig komprimerande känsla på både ben och den höga midjan. Lite små i storlek, väljer du mellan två rekommenderar vi dig den större.
Banner

Maternity

Dessa tights är tillverkade i samma blandning som våra core-tights och därför finns den bekväma kompressions funktionen på rätt ställen för en växande gravidmage. Viktiga funktioner är den ännu högre midjan och designens enkelhet - vilket gör att tightsen ska kunna användas under hela graviditeten och postpartum. Vi rekommenderar dig att gå upp en storlek om du väljer mellan två.
Banner

Attention

Samma blandning som i vårt seamless tyg och skapar en otroligt mjuk och följsam upplevelse med en mer komprimerade hög midja. Täckande och väldigt lite seethrough. Finns i flera färger. Väljer du mellan två storlekar rekommenderar vi dig att välja den större.