Om oss


aim’n är ett svenskt activewear brand skapat av kvinnor, för kvinnor. Vårt mål är att inspirera och motivera kvinnor världen över till en aktiv livsstil och till att tro på sig själva och sina drömmar.
What's your aim?
/ Tekla & Helen

VÅR STORY 

Under hösten 2013 tröttnade vi på att bära tråkiga och oinspirerande träningskläder när vi utövade de aktiviteter vi älskar: surfing, yoga, löpning och gymträning. Drömmen med aim'n startades med viljan att boosta och motivera oss själva och andra med våra happy pants, med modern design och prints inspirerade av vår omgivning och saker vi gillar.
Tekla and Helen - two happy, creative girls with big dreams from Sweden. 

När vi berättade om vår dröm för andra så skrattade dem åt oss och sa att vi borde sluta innan vi skulle förlora alla våra pengar. Det bara triggade oss mer och vi ville visa dem och resten av världen att man kan klara vad som helst bara man vill något tillräckligt mycket. Självsäkra och bestämda så fortsatte vi att jobba mot vår dröm. Den första maj 2014 släpptes vi vår första kollektion som sålde slut på 4,5 timme (!!!)

Idag, 6 år senare, är vi ett globalt brand som sålt produkter i mer än 160 olika länder och som utgår ifrån våra två huvudkontor i Halmstad, Sverige, och i Tauranga, Nya Zeeland. Vi har över 300.000 nöjda kunder och (bäst av allt) en enorm #AIMNTRIBE med glada och inspirerande aim'n tjejer världen över!  
"Identify your true dreams and follow your heart. I believe that EVERYONE has the right to live their dream life; that EVERYTHING is possible if you have the right mindset. We are all different, but there is always a way to live your dreams."
"For me aim’n is not only about creating sportswear (which I love, because I’ve always dreamt of being a designer), it’s also about spreading aim’n love and awareness. We hope we can inspire you to a more positive mindset and make you identify what YOUR heart is really telling you; and remind you that you can do it, no matter what anyone else says. 


VÅRT MÅL 

Vi strävar efter att skapa vår egna lycka, fullfölja våra drömmar och kunna jobba med vår största passion. Vi vill skapa, inspirera, motivera och påverka andra att också våga följa sina drömmar. Lycka föder framgång - inte tvärtom.
- Vi vill se en värld där människor är glada och hälsosamma, där man är sitt bästa jag och lever sin dröm genom att ge sin kropp, sinne och själ de rätta verktygen.

DRÖMMAR

Vi är övertygade om att när du identifierar dina sanna drömmar och jobbar aktivt mot att nå dem så kommer dina drömmar och mål att bli verkliga. Inga drömmar eller mål kommer att hända utav sig själv, det är ett resultat från din starka vilja och ditt engagemang!NAMNET AIM'N?

aim’n kommer från ordet 'aim' - att konstant sträva. aim’n är ett slangord för aiming och uttalas “aim-in”.  


#AIMNTRIBE


- En tribe av kvinnor som stärker varandra till att leva en aktiv livstil, till att våga tro på sig själva och sina drömmar oavsett hur stora dem är eller vad andra människor säger om dem. Det är våran gemenskap av kvinnor världen över som stöttar varandra till att vara sitt bästa jag. Alla får vara med i vår tribe. 


#aimn #aimntribe 


HAPPY PANTS OCH DREAM REMINDERS

Vi skapar lifestyle produkter med unik och uppfinningsrik design, den bästa komforten, kvalitén och funktionen. Våra produkter är skapade för att få dig att känna dig glad och fantastiskt när du utövar de aktiviteter du älskar. Vi kallar våra aim'n pieces "dream reminders" därför att vi vill att varje gång du bär dem ska vara en påminnelse om vart du siktar och vilka drömmar du vill fullfölja!